Over BASO

Bedrijfsadministratieservice Oldenburger

Het is december 1992 en Kasper gaat naar de Kamer van Koophandel om zijn eigen bedrijf BASO in te laten schrijven. Maar al ruim voor hij BASO opstart doet Kasper de boekhouding voor de uitgeverij van zijn vader. Aan een bureau in zijn slaapkamer. Zeventien jaar is hij pas, maar oh wat wordt hij enthousiast als de cijfers gaan “leven” en een verhaal vertellen. Een mooi verhaal of niet, dat maakt niet zoveel uit. Want als cijfers leven dan kun je sturen, merkt hij. En dat is wat hij er vooral prachtig aan vindt. Sturen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kasper van cijfers zijn levenswerk maakt. De richting van zijn studie na de middelbare school is dan ook direct duidelijk en uiteindelijk start hij BASO. In 1992 dus. In zijn eentje.

Vandaag de dag is BASO een NOAB-gecertificeerd kantoor met drie medewerkers. En waar het begon met het “simpelweg” voeren van boekhoudingen voor ondernemers is BASO uitgegroeid tot een advieskantoor dat niet alleen samen met de klant de online boekhouding voert, maar ook adviseert en begeleidt op het gebied van groei, krimp, ontwikkeling, overnames, financiering en meer.

En studeren? Dat doen we bij BASO nog steeds. Want op financieel en fiscaal gebied ben je als intermediair en adviseur nooit uitgeleerd. Deze voortdurende bijscholing is een van de normen die nodig is voor ons NOAB certificaat.

Onze diensten

Wat is er verder over ons te melden?

  • We werken voor MKB (van eenmanszaak tot middelgrote ondernemingen), ZZP-ers, stichtingen en verenigingen van eigenaren.
  • We zijn branche-onafhankelijk, maar werken klantspecifiek.
  • We zijn “Digital minded”. We werken met moderne techniek en automatiseren zoveel mogelijk processen. Zo houden we tijd over voor advisering en begeleiding richting de toekomst.
  • Online boekhouden is de toekomst en daarin werken wij met u samen. Van tevoren spreken we af wie welk deel van de boekhouding doet (afhankelijk van uw wensen, kennis en kunde).
  • Door te werken met specifieke software kunnen wij de boekhouding linken met uw webshop, kassasysteem en CRM-systeem.
  • We houden de relatie met u graag persoonlijk, vertrouwelijk en betrokken. U heeft altijd te maken met een van ons drie en de koffie staat altijd klaar.
  • We geven de keuze tussen werken voor een vast maandtarief of facturatie per uur. Net wat voor u het beste past.

ons team

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.