Maatschappelijk ondernemen

Bij BASO zijn we begaan met de wereld om ons heen. En die wereld heeft wel vaak behoefte aan financieel overzicht, maar lang niet altijd de kennis en de middelen. Daarom besteden wij een flink deel (bijna 10%) van onze tijd aan maatschappelijke doelen. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Zwembad de Zien

Sinds de voortzetting van het zwembad in Uitgeest door vrijwilligers maken wij de begroting en verschillende financiële rapportages, ter ondersteuning van de penningmeester. Voor registratie en inzicht in de inkomsten implementeerden wij het kassasysteem (dat wij ook beheren) en koppelden dat aan de boekhouding.

Protestantse kerk Uitgeest-Akersloot

Wij ondersteunen de kerkrentmeesters en diaconie van de protestantse kerk door het maken van de begroting en financiële rapportages. Wij voeren de boekhouding voor de kerkgemeente, dat is gekoppeld aan het gemeente-registratiesysteem LRP.

Korfbalvereniging Stormvogels

Deze vereniging stelt zich ten doel om de jeugd van Uitgeest en omgeving in een speelse setting te enthousiasmeren voor de korfbalsport. BASO voert de boekhouding voor de penningmeester, verzorgt de ledenadministratie en de facturering en is de financiële vraagbaak voor het bestuur.

Ondernemersvereniging Castricum (OVC)

Kasper Oldenburger is al jaren penningmeester van de OVC (voorheen Businessclub CAL). Daarnaast coacht hij op verzoek leden bij financiële vraagstukken. Tot slot verzorgt BASO de volledige ledenadministratie.

advies nodig? klik hier

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.