Team

Wat hebben we een prachtig team bij BASO. Klein, maar betrokken, slim, initiatiefrijk en met ladingen energie. We stellen onszelf graag even aan u voor.

Kasper Oldenburger (MBA/SPD)

In 1992 startte hij BASO. Kasper is uw eindboekhouder, administrateur, controller, coach en adviseur. Geen vraag is hem te gek, geen klus te ingewikkeld, geen uitdaging te groot. Kasper begeleidt u bij al uw financiële- en ondernemersvraagstukken, waaronder overname, fiscaliteiten en financiering. Als hij de cijfers kan laten leven, dan is Kasper blij.

Linda Rullens (PDB/MBA)

Onze diesel. Geef haar stapels werk en het komt goed. Linda verzorgt met grote vertrouwelijkheid het inregelen van uw boekhouding, het boeken van uw administratie en het produceren van de mooiste overzichten. Daarnaast is Linda uw aanspreekpunt voor vragen over het werken met onze software. En is er ergens een foutje gemaakt? Linda spoort feilloos de hiaten in uw boekhouding op.

Nanette Oldenburger (Accountancy)

Nanette voert de administraties voor een aantal van onze klanten en maakt de ingewikkeldste rekenmodellen inzichtelijk voor iedereen. Ze heeft kennis van legio boekhoudpakketten en zij is degene die de processen in uw en onze boekhoudingen standaardiseert en optimaliseert. Nanette is tot slot het aanspreekpunt voor en de beheerder van onze website.

Dit doen wij voor u

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.