BASO is NOAB gecertificeerd

Als ondernemer focust u op uw product of dienst, innovatie, onderscheidend vermogen. En bent u bezig met uw klanten, want daar doet u het voor. Natuurlijk wilt u ook geld verdienen met de onderneming. Nu, en in de toekomst. Ondernemen betekent daarom ook administratie, belasting, financiering, personeelskwesties en sturing op de cijfers. Dat móet op orde zijn: het is de basis voor uw onderneming.

NOAB keurmerk

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen – kortweg NOAB – garandeert dat de aangesloten leden u als ondernemer op deskundige en vertrouwelijke wijze bijstaan. Daarom geeft zij een keurmerk uit. Bij BASO weet u dus dat u als ondernemer goed zit.

Informatie en permanent educatie

NOAB doet meer dan het uitgeven van een keurmerk. De orde zorgt ervoor dat de leden op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied. Zorgt voor informatie, scholing en ondersteuning van de leden op allerlei gebieden.

Back-up geregeld

Valt een administratiekantoor uit vanwege calamiteiten? Dan wordt via NOAB voor back-up gezorgd. Bij BASO hebben wij hiervoor zelf ook de nodige maatregelen getroffen. U leest hierover meer op de pagina Samenwerking.

Goede contacten

Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen.

Toekomstbestendig

Wij weten als geen ander dat het financiële zwaartepunt van het ondernemerschap meer en meer verschuift van boekhouden (dat doen we straks allemaal online) naar adviseren, sturen, begeleiden, kijken naar de toekomst. Daarom is een NOAB-kantoor altijd in ontwikkeling. We gaan met onze tijd mee en zorgen dat u dat ook kunt.

Onze diensten

nieuws: BASO certificering verlengd

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.