Administratiekantoor BASO

Administratiekantoor BASO

In deze tijd van vernieuwingen verandert de rol van de intermediair steeds meer naar die van adviseur. Iemand die naast u staat en die samen met u de administratie voert. Die u inzicht geeft in uw bedrijfsresultaat. Die de kansen en de gevaren ziet. Die u adviseert over wat u het beste kunt doen om uw onderneming een frisse start te geven, gezond te houden, te laten groeien of klaar te maken voor overdracht, bijvoorbeeld aan de kinderen.

BASO is zo’n kantoor. Natuurlijk voeren we samen met u de online boekhouding en regelen wij uw jaarrekening, belastingaangifte en salarisadministratie, maar wij adviseren en begeleiden u ook op het gebied van groei, krimp, ontwikkeling, overname, financiering en meer. Wij zijn uw financieel adviseur, coach, boekhouder, salarisadministrateur en controller ineen.

Ons kantoor is NOAB gecertificeerd en wij bieden u graag persoonlijke service. Wij hebben niet voor niets het woord Service in onze bedrijfsnaam verwerkt. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze diensten

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.