BASO 25 jaar!

Op 2 december 1992 is BASO opgericht. Dat betekent dat BASO zich inmiddels in zijn 25e levensjaar bevindt en dat wij een prachtig jubileum vieren. En wat is er in die jaren veel gebeurd! BASO verhuisde van een bureau in een kamertje naar een eigen kantoor, kreeg een aantal medewerkers en is flink gemoderniseerd. Waar we eens begonnen op een standalone computer met een voor die tijd modern boekhoudpakket gingen we naar een omgeving waarin zoveel mogelijk digitaal gewerkt wordt. Scannen, koppelingen tussen pakketten, ze zijn niet meer weg te denken.

In de afgelopen 25 jaar deden we een schat aan kennis en ervaring op en legden we waardevolle contacten met banken, verzekeraars, de Belastingdienst, collega-kantoren, intermediairs, pensioenadviseurs en fiscalisten. En niet te vergeten: we kregen heel, heel veel fantastische klanten waar we met veel plezier voor werken en waarvoor we veel mooie dingen mochten en mogen doen.

Wat dan ook in al die jaren gelijk is gebleven is de passie voor het vak, het persoonlijke contact met de klanten en het laten leven van de cijfers.

2 december 2017 | BASO

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.