Vernieuwde website BASO is gereed

Na het 25 jarig jubileum is er nu weer taart voor BASO, want na een intensief traject heeft BASO nu een vernieuwde website. Op de site laten wij zien dat BASO helemaal voorbereid is op de toekomst om de traditionele diensten op een efficiënte wijze aan te bieden. Meer dan dat laten we zien van hoge toegevoegde waarde te zijn door het inzichten & advies wat wij aan onze klanten kunnen leveren. Hiervan zijn enkele sprekende voorbeelden op de site geplaatst zodat wij de dit ook levendig kunnen maken.

Naast deze bedrijfspresentatie worden ook Kasper, Linda en Nanette voorgesteld zodat u onze achtergronden kent en delen wij onze expertise en maatschappelijke betrokkenheid met u. Natuurlijk altijd op onze vernieuwde site een selectie van actuele berichten die voor u interessant kunnen zijn.

Ontdek onze site vanaf de homepage en laat ons weten wat u er van vindt.

23 februari 2018 | BASO

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.