Tijd voor de BTW-aangifte

Het is januari, dus tijd voor de afrondende btw-aangifte over 2017. Is uw administratie op orde? Of heeft u nog een stapel bonnen en facturen te verwerken? Wacht er niet te lang mee, want wij hebben tijd nodig voor de verwerking in het boekhoudprogramma en het voorbereiden van de aangifte.

Privégebruik auto van de zaak

Gebruikt u de auto van de zaak ook privé (meer dan 500 km), schrik dan niet als u de btw-aangifte ziet. U verrekent bij de laatste aangifte van het jaar namelijk de btw waarop u eigenlijk geen recht heeft vanwege dat privégebruik. Op de website van de Belastingdienst leest u hier meer over, maar uiteraard kunt u ook even bellen met BASO. We vertellen u graag de ins & outs!

Let op: woon-werkverkeer is ook privégebruik voor de btw! Uiteraard passen we daarbij de regels optimaal toe.

2 januari 2018 | BASO

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.