De Top 3 van 2017

Met het einde van 2017 in zicht is dit het moment voor een terugblik! Dat doen we met een top 3 lijstje van de best gelezen artikelen op onze website, voor het geval dat je ze hebt gemist! Lees snel verder.

1. Hoe ziet jouw factuur eruit?

Op nummer 1 staat het artikel over hoe jouw factuur er uit moet zien. Het opstellen van een goede factuur gaat verder dan het vermelden van het bedrag, een logo en een adres. De belastingdienst stelt ook eisen aan een factuur. Waarom deze eisen gesteld worden en wat deze eisen precies zijn, lees je terug in deze blog.

2. Hoe schrijf ik een goed ondernemingsplan?

Maar liefst 44% van de ondervraagde ondernemers geeft aan dat ze als starter meer hadden moeten weten over het schrijven van een goed ondernemingsplan. Dit terwijl een goed ondernemingsplan vaak bepalend is voor de overlevingskansen van een onderneming, stelt MKBservicedesk. Een must read voor alle ondernemers die gaan starten. De blog staat dan ook niet voor niets op nummer 2.

3. De belastingvormen waar je als MKB’er of ZZP’er  te maken krijgt.

Op nummer 3 een overzichtelijk rijtje van alle belastingvormen. Als ondernemer krijg je te maken met allerlei verschillende belastingvormen. Maar wat is nu het verschil tussen deze belastingen? En wanneer is welke belastingvorm van toepassing? Je leest het hier!

The post De Top 3 van 2017 appeared first on NOAB-keurmerk.

Dit bericht wordt verzorgd door NOAB. BASO is NOAB gecertificeerd.

29 december 2017 | NOAB

BASO is een NOAB gecertificeerd administratiekantoor.